Лого https://uaserial.net

Творці «Гри престолів» покинули HBO заради великої угоди з Netflix

0
744

Шоураннер серіалу «Гра престолів» Девід Бениофф і Ден Вайсс пішли від каналу HBO на стрімінговий сервіс Netflix

Творці «Гри престолів» більше не будуть співпрацювати з HBO, які подарували нам історію про війну в Вестеросі з драконами і вовками! Ден Вайсс і Девід Бениофф підписали великий контракт з Netflix.

Гонка за «головами», повними креативних ідей, триває, і в даному випадку переміг стрімінговий сервіс. Великі компанії прагнуть отримати якомога більше шоураннер і авторів контенту, які обіцяють вигоду в майбутньому. Крім Netflix, в числі претендентів на престол Вайсс і Бениоффа називають Disney і Amazon. Раніше лідером був Amazon, поки Netflix не зробив зустрічну, більш вигідну пропозицію. Хоча точні цифри не називаються, за чутками, вони включають в себе 9 нулів і приблизно рівні 200 млн доларів, як і в попередніх угодах з Райаном Мерфі і Шонда Раймс.

Схоже, що чутки про новому серіалі на старому доброму HBO від двох колег виявилися лише чутками. Тепер вони будуть творити тільки для Netflix, і контракт має на увазі повністю оригінальний контент. Крім угоди з Netflix, у них є ще одне важливе зобов'язання по створенню нової трилогії «Зоряних воєн». Перший фільм франшизи від дуету очікується вже в кінці 2022 року. Цікаво, що в минулому році новий глава HBO закликав співробітників брати з Netflix приклад.

Судячи з усього, «рейтинг» Вайсс і Бениоффа сильно піднявся після недавнього шуму з безліччю номінацій на премію «Еммі», що відбувся за вкрай спірним і розкритикованим фінальним сезоном «Ігри престолів». Так що результат угоди був вирішений наперед з моменту оголошення шортлист можливих лауреатів.

А що ви думаєте з цього приводу? Чи буде наступний проект творчого дуету настільки ж плідним, як скандальна «Гра престолів», або їх чекає провал? Саме час обговорити їх перспективи на Netflix в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творці «Гри престолів» покинули HBO заради великої угоди з Netflix