Лого https://uaserial.net

Супермен Генрі Кавілл зніметься в «Відьмак» Netflix: дата виходу і подробиці

0
1 069

Любов актора до відеоігор привела Людини зі сталі в серіали Netflix

Зірка фільмів за коміксами DC Генрі Кавілл заявив, що мріє зіграти Геральта в підготовлюваний серіалі по всесвіту книг і ігор «Відьмак». Актор розповів журналістам наступне:

О так, це чудова роль. «Відьмак 3» я пройшов цілком. Обожнюю цю гру, вона дійсно хороша.

Якщо ви вже встигли представити Супермена за марафоном «Відьмака» і від душі здивувалися побаченому, то ви однозначно не читали інших інтерв'ю Кавілла, в який актор говорить про свою любов до відеоігор, особливо в жанрі фентезі. Власне, ніжна прихильність до «Варкрафту» мало не коштувала йому ролі Супермена.

Кавілл також поділився враженнями від романів Анджея Сапковського. Він каже, що вони «дуже хороші» і «безумовно стоять прочитання». Надлюдина, не інакше!

На даний момент ніяких новин про фаворитів кастингу на головну роль не надходило, проте список персонажів вже опублікований. Відомо, що зйомки будуть проходити в канонічній Східній Європі, а шоураннер консультується з самим Сапковським. Прем'єра призначена на 2020 рік.

А ось фанати Людини зі сталі вже визначилися у виборі і, озброївшись фотошопом, почали створювати фейковий постери до майбутнього серіалу. Якщо ви побачите щось подібне - не вірте, це не офіційно!

Британський актор Генрі Кавілл отримав роль Геральта в серіалі від Netflix. Про це повідомляє видання Variety, а також натякають в інстаграме сам актор і стрімінговий сервіс. Однак офіційної заяви від Netflix ще немає.

Раніше Кавілл розмістив в своєму інстаграме частина робіт австралійського художника Bosslogic, серед яких Генрі був в образі Геральта. Схоже, таке бачення персонажа припало до душі не лише акторові, але і стрімінговому сервісу. Також британець був одним з фаворитів на головну роль у фанатів.

Постановником стала Лорен Шмідт. Вона працювала над серіалами «Захисники» та «Шибайголова». Також до виробництва шоу приєдналися Шон Деніел ( «Мумія» 2017 року, «Бен-Гур» 2016 року) і Джейсон Браун. Алік Сахаров ( «Гра престолів») срежисує чотири з восьми епізодів серіалу. Анджей Сапковський, автор оригінальної книги, виступить творчим консультантом.

Netflix офіційно перенесли прем'єру «Відьмака» з Генрі Кавілл на 2019 рік. У першому сезоні буде 8 серій, зйомки яких почнуться вже в листопаді.

Директор по контенту Netflix Тед Сарандос на зустрічі з інвесторами підтвердив, що серіал «Відьмак» вийде на сервісі в четвертому кварталі цього року.

Що думаєте?


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Супермен Генрі Кавілл зніметься в «Відьмак» Netflix: дата виходу і подробиці