Лого https://uaserial.net

Мейсі Вільямс назвала головні моменти Арьи Старк в «Грі престолів»

0
1 247

Актриса популярного серіалу «Гра престолів» перерахувала список найважливіших для її героїні сцен

Зірка серіалу «Гра престолів» розкрила, які моменти вважає найбільш знаковими у житті Арьи Старк!

Мейсі Вільямс відвідала популярне вечірнє шоу і склала топ-5 сцен серіалу, які стали визначальними для Арьи. Перше місце зайняла кару Неда Старка, яка так змінила долю Арьи і послужила відправною точкою її розвитку як персонажа.

На друге місце актриса поставила подорож з Псом в 3 сезоні, особливо обіцянку Арьи, що одного разу вона застромить ніж йому в око так, щоб лезо вилізло на потилиці. Це була дуже сильна фраза, що показує наміри героїні і передбачила її розправу над іншим учасником Спіка, Мерріна Трент. Мейсі вважає, що даний момент продемонстрував, яке безумство твориться в голові у Арьи.

Третє місце по праву віддано моменту в 5 сезоні, коли Арья позбулася своєї оригінальної одягу. Мейсі носила цей костюм близько 4 років поспіль, а потім Арья просто викинула його в воду, так як цього вимагало навчання у Безликих. Актриса вважає, що це був дуже емоційний момент.

Друге місце зайняло довгоочікуване возз'єднання дівчат Старков, Санса і Арьи, в 7 сезоні. Тож не дивно, адже в реальному житті Мейсі і Софі Тернер є кращими подругами, і вона не раз згадувала в інтерв'ю, наскільки дивним було знову працювати разом.

А коли сестри об'єдналися і разом усунули Мізинця ... що ж, це був досить важливий момент, і останній зі Списку Мейсі. Тепер в Списку Арьи залишилися лише Серсея і Гора, і дуже хочеться побачити, як дівчина буде досягати своєї мети.

8 сезон теж приніс героїні чимало важливих моментів, включаючи навіть першу відверту сцену. Можна назвати досягненням той факт, що в світі «Ігри престолів» у Мейсі не було відвертих сцен до 2 серії фінального сезону, навіть якщо врахувати, що Арья більшу частину часу була дівчинкою або зовсім прикидалася хлопчиськом.

Також Арья придбала таємниче зброю, яке, згідно з теоріями, може стати головним у майбутній війні з Королем Ночі.

Наступний 3 епізод вийде на екрани 29 квітня. 2 серія була злита в Мережу до офіційної прем'єри. А поки ви можете ознайомитися з особистим каналом Мейсі на YouTube!

Головний момент Арьи...


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Мейсі Вільямс назвала головні моменти Арьи Старк в «Грі престолів»