Лого https://uaserial.net

Google назвав найпопулярнішого персонажа «Ігри престолів»

0
1 674

Кого з героїв серіалу «Гра престолів» гуглять найчастіше: найпопулярніші пошукові запити

«Гра престолів» давно перетворилася в культурний феномен, і тепер Google опублікував найпопулярніші пошукові запити про серіал.

Тож не дивно, що Джон Сноу і Дейенеріс цікавлять глядачів найбільше. Насправді, вони змінюють один одного на протязі всього серіалу (за винятком місяця, коли першу трійку склали Джоффрі Баратеон, Санса Старк і Гора), на що вказує і незначне відставання на динамічної гистограмме:

 

Дивно, але і Джоффрі, і Рамсі Болтон продовжують тримати позиції цього місяця, незважаючи на те, що вже дуже давно не беруть участі в сюжеті. Якщо детально вивчити статистику пошукових запитів після виходу 2 серії 8 сезону, одними з найбільш частих є питання про вагітність Ліллі, скільки років Ар'є Старк (і якщо щодо Ліллі нічого не відомо, то Ар'є на даний момент має бути вже 18 років), і, звичайно, хто помре в останньому сезоні.

А які персонажі «Ігри престолів» входять в ваш особистий топ-3? Обов'язково поділіться з нами в коментарях нижче!

Наступний 3 епізод, який покаже нам Битву при Вінтерфелле і напевно розіб'є немало сердець, з'явиться на екранах 29 квітня. Попередні серії виявилися злиті в Мережу раніше офіційної прем'єри, так що слід бути насторожі, а також побоюватися спойлерів. Про причини, за якими реакція Дейенеріс на справжнє походження Джона Сноу була такою непередбачуваною, читайте наш детальний огляд.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Google назвав найпопулярнішого персонажа «Ігри престолів»