Лого https://uaserial.net

Джордж Мартін розповів про другий приквелі «Гри престолів»

0
680

Минулого тижня стало відомо, що кабельний канал HBO працює над ще одним приквелом «Ігри престолів» - фентезі-епіком про Таргаріенов за романом Джорджа Мартіна «Полум'я і кров». Автор літературного першоджерела не міг залишитися осторонь і прокоментував новини і чутки про можливе серіалі.

Мартін зазвичай відписався у своєму блозі, зазначивши, що замовлення пілота, над яким він працював разом з Райаном Кондалєв ( «Колонія») поки не оформлений офіційно, але близький до заповітної позначки.

Письменник повідомив, що у проекту є готовий сценарій першого епізоду і біблія, назвавши їх «приголомшливими, першокласними, чудовими», за що варто дякувати Кондао, з яким вони вже кілька років знайомі, встигнувши разом попрацювати над пілотом так і не відбулася екранізації графічного роману «Шостий пістолет».

Він неймовірно сильний сценарист і великий шанувальник «Пісні льоду і полум'я», «Повістей про Дунке і Егге» і Вестерос в цілому. Мені дуже сподобалося з ним працювати, і якщо Семеро і HBO проявлять милість, сподіваюся працювати з ним ще багато років над цим серіалом-спадкоємцем.
Джордж Мартін, начебто пише «Вітру зими»

Загалом, Мартін планами на приквел задоволений. Залишилося дочекатися рішення кабельного каналу HBO.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Джордж Мартін розповів про другий приквелі «Гри престолів»