Лого https://uaserial.net

Творці «Відьмака» розповіли про використання CGI в серіалі

0
1 022

У серіалі по мінімуму використовували спецефекти

Шоураннер серіалу «Відьмак» Лорен Шмідт Хіссріч і художник-постановник проекту Ендрю Лоус розповіли про своє ставлення до комп'ютерної графіки взагалі і її використання в проекті.

За словами Лоуса, сучасна аудиторія з легкістю розрізняє CGI на екрані, а це майже завжди перешкоджає ефекту занурення в події. Крім того, за спецефектами потрібно уважно стежити: «Якщо створюєш ідеальний CGI-ефект в одній сцені, необхідно тримати планку якості і у всіх інших. У мене немає бажання спостерігати, як актор грає на тлі зеленого екрану, спілкуючись з зеленим м'ячиком. Ми хотіли чогось справжнього, навіть під час бойових сцен ».

Хіссріч висловила солідарність з колегою: «Для серіалу нам важливо було виробити автентичний стиль. Незрівнянна комп'ютерна гра вже існує, і мені не хочеться, щоб наш серіал повторював відеогру ».

Лоус також зазначив, що такий підхід до матеріалу не має ніякого відношення до бюджету проекту, з яким все в повному порядку. «Ми не бідні родичі« Володаря кілець »або« Ігри престолів ». Завдяки Netflix нам всього вистачало. Ми знімали гігантські сцени, виробниче якість нашого серіалу гідно широкого екрану »

Перевірити якість CGI глядачі зможуть уже в грудні. А Netflix, тим часом, готує анімаційне продовження серіалу.

Раніше лідер шанувальників на роль Геральта Мадс Міккельсен розповів, чому не отримав цю роль.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творці «Відьмака» розповіли про використання CGI в серіалі