Лого https://uaserial.net

«Гра престолів»: Що буде далі після Битви за Вінтерфелл?

0
1 295

Що тепер чекає нас і персонажів серіалу «Гра престолів» після Битви за Вінтерфелл з Королем Ночі?

«Гра престолів» піднесла глядачам шокуючий і несподіваний поворот в 3 серії 8 сезону, і багато хто всерйоз задумалися, що буде далі. Нарешті стара добра «Гра престолів» з непередбачуваними смертями і повним крахом надій мільйонів фанатів повернулася на екрани! Проте, ми спробували зібрати і обгрунтувати події, які так чи інакше просто зобов'язані відбутися найближчим часом, адже залишилося ще 6 дорогоцінних епізодів до грандіозного фіналу.

Дейенеріс і Джон Сноу позбулися війська

Королева прибула в Вестерос з армією Бездоганних і ордою дотракійцев. Тепер у неї, мабуть, лише жалюгідна купка що залишилися в живих. Події 3 серії можна навіть назвати геноцидом, враховуючи, що з Дені за море вирушили практично всі боєздатні дотракійци.

Джон зібрав під своїм початком більшу частину Півночі. Ті, хто не прибув в Вінтерфелл, приєдналися до війська Короля Ночі, як Амбер, і зараз мертві не менш, ніж захисники замку. Оплот Старков буквально засипаний трупами, як свіжими, так і вже перетворилися в кістки.

Незрозуміло, що тепер робитимуть королева і Хранитель Півночі. План Серс вдався, її противники виявилися розгромлені, і проти Золотих мечів у них тепер немає шансів. Правда, є теорія, що найманці перекинуться на бік Дені і Джона, так як щось подібне сталося в книгах, але поки що це лише припущення. Як тепер Дейенеріс воювати за престол, та й взагалі, вижити в Вестеросі, не ясно.

 

Герої покинуть Вінтерфелл

Швидше за все, Вінтерфелл буде спалений. Не можна залишати стільки тел просто так. А займатися прибиранням просто нікому. Для дезінфекції та з моральних причин правителі Півночі повинні будуть прийняти настільки нелегке рішення. Крім того, спалення Вінтерфелла є серед спойлерів зі знімального майданчика, які послужили фанатам приводом порахувати, що мертві переможуть і замок спалять в бою.

Справедливості заради, Вінтерфелла зовсім не вперше горіти. Немов вперті сіверяни, їх столиця продовжує відроджуватися посеред льоду і снігу. Якщо коли-небудь ця війна буде завершена, майбутні правителі цілком зможуть побудувати замок заново або відновити те, що залишиться.

Джон прийме нелегке рішення

Джону належить зрозуміти, чи хоче він оприлюднити інформацію про своє істинне походження. Таким чином він подточет положення Дейенеріс, яка заявляє права на престол як законна спадкоємиця. Тепер вони в рівному становищі, ні в неї, ні в нього немає величезного війська. Дейенеріс все ще вірна Яру Грейджой, а Джон при бажанні зможе знайти союзників серед лордів Вестерос як Ейгон Таргаріен. Однак чи хоче він цього? Чи потрібен Джону Сноу Залізний трон? І чи зможе він залишатися коханим власної тітки? Рішення Дейенеріс, здається, прийнято, адже вона врятувала його від полчища мерців на полі бою без коливань, підставившись під удар. Залишається тільки чекати їх спільних сцен в 4 серії.

Арья вб'є Серс

Після блакитноокого Короля Ночі Ар'є залишилося закрити ще одна очі, і саме зеленоокою королева Серсея описана в книгах. Можливо, майстерність Арьи як безликих послужить королеві Дейенеріс або її братові Джону Сноу, щоб прибрати противниця зі шляху. У прогнозі серсо в книгах сказано, що її вб'є валонкар, тобто, молодший брат. Вона завжди вважала, що мова про Тіріона, але, по-перше, Джеймі теж молодший за неї на кілька секунд, а по-друге, пророцтва не можна розуміти буквально. Наприклад, Арья є молодшою ​​дочкою в сім'ї Старков. Або вона може надіти обличчя когось із Ланністерів, які поки що живі. Ну і, звичайно, передбачення в серіалі не згадує цього зовсім, так що пункт про валонкара може бути без проблем пропущений.

 

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Гра престолів»: Що буде далі після Битви за Вінтерфелл?