Лого https://uaserial.net

Фентезі «Відьмак» тяжіє до максимальної реалістичності і хоррору

0
882

Чим ближче до прем'єри, тим більше рекламних матеріалів. Видання SFX Magazine опублікувало журнальну обкладинку і кілька промо-знімків з «Відьмака», що стартує на потоковому сервісі Netflix 20 грудня.

У центрі уваги, само собою, головні герої історії - Геральт з Рівії (Генрі Кавілл), Цири (Фрейя Аллан) і Йенніфер (Аня Чалотра).

На додаток до знімків пара важливих коментарів від Джуліана Паррі, що відповідає за спецефекти в серіалі, а до цього працював в «Вікінгів» і «Терор». Він запевнив, що крім інших канонічних монстрів серії Анджея Сапковського начебто відзначилися в трейлерах Стрига і потвори з'явиться джин з оповідання «Останнє бажання».

Однак присутність монстрів не було самоціллю - всі ці істоти так чи інакше впливають на сюжет, створюють необхідну атмосферу і автентичність. Монстрам надавався якомога більше приземлений вигляд, щоб зробити їх максимально реалістичними і потворними, - естетики класичного фентезі в історії майже немає, все максимально наближене до реальності.

Я вважаю, [серіал] ґрунтовно тяжіє до хоррору. Ми прибираємо фентезійну складову. Чесно скажу, ми не женемося за фантастикою. Тобто [істоти] фантастичні, але в приземленому сенсі, як в хоррор.
Джуліан Паррі, лякає

Над спецэффектами работают сразу четыре студии: Framestore, One of Us, Cinesite и Platige Images, отвечающие за все визуальные эффекты от монстров до массовых сцен с участием многотысячных армий. Парри отметил, что размах действа, обилие магии и фантастических созданий определённо позволят «Ведьмаку» ставить свой отчётливый след в жанре.

Художник-постановщик Эндрю Лоус в одном из недавних интервью подтвердил слова коллеги, заявив, что в основе «Ведьмака» — фантастический реализм.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фентезі «Відьмак» тяжіє до максимальної реалістичності і хоррору