Лого https://uaserial.net

«Гра престолів»: З'ясувалося, як кинджал зміг вбити Короля Ночі

0
1 378

Стало відомо, чому Арья змогла вбити Короля Ночі кинджалом з валірійской стали

Під час Битви за Вінтерфелл в 3 серії 8 сезону в списки найбільш видовищних і важливих для сюжету смертей серіалу «Гра престолів» увійшла смерть Короля Ночі від руки Арьи Старк!

Однак багатьох фанатів цей момент залишив в подиві, адже валірійская сталь, наскільки відомо глядачам, нищить ходоків лише завдяки загартуванню в дракона полум'я. Але саме драконівське полум'я не завдало ні найменшої шкоди Королю Ночі, як би Дейенеріс і Дрогон не стараються на поле битви. Так яким чином Арья вбила Короля Ночі невеликим кинджалом?

У відео про зйомки 3 епізоду Девід Бениофф і Ден Вайсс розповіли, як і чому Арья Старк вбила Короля Ночі саме кинджалом з валірійской стали. Виявилося, що це питання дуже серйозно і ретельно продуманий, а про те, що переможе Короля Ночі саме Арья, вони знали ще 3 сезони тому. Вся сюжетна лінія Арьи вела її до цього найбільшого моменту.

Про те, як саме Ар'є вдалося перемогти такого могутнього супротивника, вони повідомили, що це повинен був бути саме цей кинджал, саме з валірійской стали, і потрапити він повинен був саме в те місце, в яке Діти Ліси колись встромили в тоді ще людини Короля Ночі драконівське скло, створюючи своє страхітливе надприродне чудовисько. І саме такий кинджал Сем бачив в книзі, коли читав про драконівське скло в Цитаделі. Схоже, що кинджал Арьи далеко не звичайна зброя. Це пояснює також, чому Король Ночі і його білі ходоки не сприйняли атаку Арьи як загрозу, так як вони могли просто не знати про магічні здібності цього кинджала і не відчували ніякої загрози.

Виконавець ролі Брана Старка Айзек Хемпстед-Райт вважає дуже важливим те, що саме той кинджал, яким його персонажа колись хотіли вбити, в результаті став порятунком не тільки для Брана, але і для всього живого.

На даний момент шоураннер не поширюються про більше і пропонують глядачам подумати самим, таємниче посміхаючись і не даючи більш докладного пояснення. Це може означати лише одне: в майбутніх 3 серіях нам повинні розкрити це питання більш детально. Можливо, головний секрет зосереджений навколо таємниці валірійской стали.

Ми ще багато чого не знаємо, в тому числі про Короля Ночі і його метою і природі. Так що поки рано робити якісь точні висновки, адже все ще може круто змінитися, включаючи і наше ставлення до знаменитого лиходієві. Наша теорія говорить, що валірійская сталь, можливо, здатна якимось чином знищувати обсидіан, і справа в тому, що кинджал зруйнував шматок магічного драконівського скла всередині Короля Ночі. Або цей кинджал може бути єдиним останки від Светозарного меча першого Азора Ахая, Обіцяного Принца, який переміг їм темряву багато років назад. Загалом, варіантів і пояснень дуже багато, і опинитися правдивим може будь-який (або жодне з них).

А що думаєте ви? Поділіться своїми здогадками в коментарях нижче! Наступна 4 серія вийде на екрани 6 травня. Про те, що буде з нашими улюбленими героями далі і кого Арья може вбити наступним, читайте тут.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Гра престолів»: З'ясувалося, як кинджал зміг вбити Короля Ночі