Лого https://uaserial.net

Чим серіал «Відьмак» Netflix буде відрізнятися від книг Сапковського?

0
773

Шоураннер «Відьмака» розповіла про головні відмінності серіалу від книг

Майбутній серіал «Відьмак» від Netflix заснований на серії книг Анджея Сапковського в жанрі фентезі. Шанувальники безумовно дізнаються багатьох персонажів і місця подій, але, схоже, що в нововведення нестачі точно не буде.

Шоураннер серіалу Лорен Шмідт розкрила головна зміна в серіалі. За її словами, воно стосується центральних героїнь:

Найбільший зсув, який я зробила в порівнянні з книгами, полягає в бажанні, щоб Цири і Йенніфер трохи впевненіше стояли на ногах. У книгах вони представлені з точки зору Геральта, через його пряму мову, і для мене було важливо, щоб наша аудиторія спочатку дізналася їх окремо, побачила, як вони були створені і через що пройшли у власних подорожах, і лише потім побачила, як їх шляхи перетинаються і що відбувається після. Так що це була одна з великих змін, але для мене це була сама захоплююча можливість, тому що я також зрозуміла, наскільки ці персонажі переконливі.

Шанувальники насправді отримають можливість розгледіти Цири і Йенніфер з нового боку, ще до їх зустрічі з Геральт. І, хоча Трисс не буде відігравати таку ж важливу роль в серіалі, як ця трійця, залишається сподіватися, що вона заслужить того ж, неважливо, в 1 або в 2 сезоні.

А які зміни, позитивні або негативні, ви чекаєте від «Відьмака» Netflix? Обов'язково поділіться в коментарях нижче! 1 сезон серіалу вийде 20 грудня. Він був заздалегідь продовжений на 2 сезон.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Чим серіал «Відьмак» Netflix буде відрізнятися від книг Сапковського?