Лого https://uaserial.net

Режисер «Мандалорца» дозволив називати «малюка Йоду» малюком Йодой

0
1 279

Режисер серіалу «Мандалорец» Дейв Филон розповів, що фанатам допустимо називати нового персонажа «малюком Йодой»

Серіал «Мандалорец» з всесвіту «Зоряних воєн» вийшов на новому сервісі Disney + і вже встиг підкорити фанатів не тільки об'єктивними плюсами історії і сеттинга, але і неймовірно привабливим персонажем, створеним за допомогою комп'ютерної графіки. У нього немає імені, але він прнадлежіт до тієї ж раси, що й знаменитий магістр Йода, тому глядачі назвали його «малюком Йодой» в соцмережах, де він швидко очолив тренди.

Однак у цього тимчасового рішення знайшлися і люті противники. Незважаючи на те, що ні назва їх з Йодой виду, ні імені самого малюка, ні будь-яких інших розпізнавальних категорій не розкрито, багато людей вважають некоректним називати його саме «малюком Йодой», так як він не є ні самим Йодой в дитинстві ( події відбуваються через багато років після), ні його родичем або дитиною (по крайней мере, це не підтверджено). Відомо лише, що йому всього 50 років, що за мірками їх раси є дуже юним віком, і в серіалі його називають просто Дитя, хоча у нього є і справжнє ім'я.

Однозначно дивною і навіть кілька дискримінаційної можна вважати версію «міні-Йода», враховуючи, що сам Йода ніколи і не був «максі». На тлі цього прізвисько «Йодёнок» здається навіть занадто милим. І все одно всі варіанти пов'язані з магістром.

На щастя, суперечки готовий дозволити режисер серіалу Дейв Филон. На питання журналістів він заявив, що «все нормально», якщо ви кличете персонажа «Мандалорца»:

За словами Філоні, ім'я героя є однією з головних загадок серіалу, що може означати лише одне: його так чи інакше повинні розкрити в фіналі сезону. По крайней мере, цей висновок напрошується сам собою, але стверджувати поки нічого не можна. У будь-якому випадку, Філоні благословив фанатів на некоректне, але вимушене називання безіменного героя малюком Йодой без жодних скобочек.

Схоже, що особистість малюка Йоди дійсно дуже потребує збереження таємниці. Адже Disney і Lucasfilm навіть пішли на небувалу жертву: не стали випускати Мерч з настільки очевидно популярним персонажем, тільки щоб уникнути спойлерів. Іграшки виходять у світ до прем'єри, і так фанати дізналися б про існування малюка.

Наступна 4 серія «Мандалорца» вийде на екрани 29 листопада. Раніше було оголошено, що в разі успіху серіал стане повнометражним фільмом.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Режисер «Мандалорца» дозволив називати «малюка Йоду» малюком Йодой