Лого https://uaserial.net

Боб Айгер розповів про дату виходу 2 сезону «Мандалорець» і згадав про приквелі «ізгоя-один»

0
812

На історію про пригоди маляти Йоди студія Disney має великі плани

Як передає Entertainment Weekly, головний виконавчий директор компанії The Walt Disney Боб Айгер підтвердив, що другий сезон серіалу «Мандалорец» вийде в ефір приблизно в жовтні цього року. Крім того, Айгер натякнув, що в довгостроковій перспективі цей телепроект з всесвіту «Зоряних воєн» може отримати ряд спін-оффов.

За словами Айгера, майбутнє всієї франшизи «Зоряні війни» пов'язане зі створенням безлічі телевізійних серіалів, тоді як випуск повнометражних фільмів поки буде відкладено в сторону. Айгер також згадав, що Lucasfilm розробляє «пріквел до« ізгоя-один »» (ймовірно, в ньому піде мова про Кассианом Андора), в той час як серіал про Обі-Вані Кенобі і раніше знаходиться на стадії обговорення. Що до «Мандалорца», то в другому сезоні телешоу глядачам варто чекати «можливої ​​появи нових персонажів», чиї історії в подальшому «можуть піти своїм власним шляхом».

Нагадаємо, «Мандалорець» оповідає про мисливця за головами (Педро Паскаль), який бере під свій захист «дитини» - крихітне і сприйнятливе до Сили створення, належить до тієї ж раси, що і магістр-джедай Йода. Події серіалу розгортаються після падіння Імперії, тобто після подій, показаних в «Поверненні джедая».

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Боб Айгер розповів про дату виходу 2 сезону «Мандалорець» і згадав про приквелі «ізгоя-один»