Лого https://uaserial.net

Як знімають «Мандалорець»: технологія Stagecraft

0
872

Незважаючи на свої крупнобюджетного і наповненості, серіал «Мандалорец» зовсім не виняток з правил, коли справа стосується оптимізації виробничого процесу з метою втиснути всі витрати в рамки наявного бюджету.

І якщо на окремі речі на зразок дорогущих аніматронних ляльок грошей не шкодували, то з усім іншим доводилося рахуватися. Адже якщо вірити байкам зі знімального майданчика, один тільки Малюк Йода обійшовся творцям в $ 5 млн.

Ті, хто цікавиться не раз чули, що серіал знімався з використанням особливої ​​технології під назвою Stagecraft. Вона поєднує в собі зйомки в павільйоні з використанням особливої ​​версії доповненої реальності. Вона формується за допомогою величезних панорамних LED-екранів, що створюють необхідний пейзажний простір.

У мережі з'явилося кілька фотографій зі знімального майданчика серіалу, де видно, як це все працює.

Технология, говорят, тоже не из дешёвых, но она всё же дешевле громадных натуральных декораций и масштабных съёмок на натуре, а также менее трудозатратна, чем съёмки на зелёном экране с последующей CGI-обработкой.

Таким же образом снимается и второй сезон космического вестерна Джона Фавро, производство которого уже в разгаре, а премьеру обещают этой осенью.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Як знімають «Мандалорець»: технологія Stagecraft