Лого https://uaserial.net

«Зоряні війни: Скайуокер. Схід» має зв'язок з «Мандалорцем»

0
1 225

У новому фільмі «Зоряних воєн» знайдено спільне з серіалом «Мандалорець» і малюком Йодой

«Зоряні війни: Скайуокер. Схід» є фіналом останньої трилогії франшизи. Настільки велика прем'єра очікувано прикувала погляди шанувальників, і багатьох цікавить, чи пов'язаний фільм з «Мандалорцем», інший великий новинкою зі стрімінгового сервісу Disney +.

Зрозуміло, якщо ви ще не бачили 7 епізод «Мандалорца» і новий фільм, вам не варто читати далі, так як вас чекають спойлери.

У фільмі Рей, Фінн і По виявляються на пустельній планеті в пошуках артефакту ситхів. Вони падають в заплутану мережу тунелів крізь хиткі піски, і на друзів нападає гігантський піщаний змій. Чудовисько поранено, і Рей використовує Силу, щоб залікувати рану, і таким чином рятує всіх від смерті в його шлунку або в тунелях.

Це може бути знайомою сценою для тих, хто дивився «Мандалорца». Зграя крилатих істот нападає на Грефа Карго, і його рану повільно поглинає смертельну отруту. Малюк Йода вступає в гру і використовує Силу так само, як Рей, щоб зцілити хворого.

Зцілення за допомогою Сили не було показано до цього моменту, і тому відразу 2 згадки практично в один і той же час може турбувати фанатів. Наші знання про Силу постійно розширюються і видозмінюються, що може принести нові можливості не тільки джедаям, але і ситхів. Крім того, невідомо, що зміни означають для майбутнього франшизи, яке опинилося під загрозою після скасування участі в якості режисерів для шоураннер «Ігри престолів».

Наступна серія «Мандалорца» вийде 27 грудня. Disney втратили мільйони, відклавши випуск товарів з малюком Йодой.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Зоряні війни: Скайуокер. Схід» має зв'язок з «Мандалорцем»