Лого https://uaserial.net

«Мандалорець» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 995

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Мандалорець»

Серіал «Мандалорець» від Джона Фавро («Залізна людина») для стрімінгового сервісу Disney+ продовжили на другий сезон ще до виходу першого. Сам Фавро залишить за собою пост шоураннер, разом з ним в проекті залишиться режисер і виконавчий продюсер Дейв Филон.

Про що серіал
Події «Мандалорца» відбуватимуться після падіння Галактичної імперії в фіналі «Повернення джедая», але до появи Першого Ордена в «Пробудження сили». У центрі сюжету - самотній мандалорец-найманець, що живе на краю жилої галактики куди не дотягується закон Нової Республіки.

Головну роль в 10-серійному проекті зіграє Педро Паскаль. Компанію йому складуть Джина Карано, Джанкарло Еспозіто, Нік Нолті, Емілі Суоллоу, Карл Везерс, Омід Абтахи і Вернер Херцог. Режисерами першого сезону стали Філоні, Тайка Вайтіті, Дебора Чоу, Рик Фамуйіва і Брайс Даллас Ховард. Прем'єра першого сезону відбудеться 12 листопада.

Дата виходу 2 сезону

Незважаючи на те, що глядачі ще не познайомилися з серіалом, Фавро і його зоряної компанії мабуть вдалося переконати студію в тому, що «Мандалорцу» потрібно продовження. Дата виходу 2 сезону поки невідома, але швидше за все продовження вийде на екрани до кінця 2020 року. Ми обов'язково відновимо інформацію, як тільки дізнаємося подробиці.

Оновлене 27 грудня

Джон Фавро повідомив, що зйомки 2 сезону вже почалися, виклавши фотографію з шоломом мандалорца в своєму Інстаграме. Підтверджено, що він повинен вийти вже восени 2020 року:

View this post on Instagram

Greetings from the set of #TheMandalorian season 2

A post shared by Jon Favreau (@jonfavreau) on

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Мандалорець» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці