Лого https://uaserial.net

Вернер Херцог допоміг творцям «Мандалорця» зберегти ідеальну версію малюка Йоди

0
1 168

Маленького героя хотіли замінити комп'ютерною графікою

Продюсер і режисер серіалу «Мандалорец» Дейв Филон в інтерв'ю виданню Vanity Fair розповів, як Вернер Херцог допоміг зберегти на екрані ідеальну версію малюка Йоди. За словами Філоні, в якийсь момент творці замислилися над тим, щоб зробити CGI-версію персонажа, але актор умовив їх відмовитися.

Філоні розповів, що це сталося на зйомках третього епізоду, де персонаж Херцога, Клієнт, вперше зустрічається з міні-Йодой. Вони відзняли дубль з лялькою і вирішили спробувати ще один варіант - зняти порожній кадр і додати малюка за допомогою графіки. Херцог побачив, що вони задумали, і тут же висловився проти.

«Ви труси. Залиште як є», - згадує Філоні слова іменитого режисера.

«Я бачив його на майданчику, і він несамовитий. Він несамовито гарний, - розповів до цього Херцог про свої враження від міні-Йоди. - Їм віддалено керують два техніка. Один для очей і рота, інший - для решти міміки. Феноменальне технічне досягнення, Несамовите».

«На майданчику він виглядав цілком реальним. При погляді на нього хотілося плакати», - додав режисер.

Маленький представник раси Йоди полюбився глядачам «Мандалорца» моментально. Після першої появи на екрані його зображення розійшлися на меми. Наступна серія вийде на екрани вже завтра.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Вернер Херцог допоміг творцям «Мандалорця» зберегти ідеальну версію малюка Йоди