Лого https://uaserial.net

1 сезон «Відьмака» не буде заснований на 1 книзі

0
645

Дивно, але в 1 сезон серіалу «Відьмак» від Netflix не змогли вмістити 1 книгу цілком, як зазвичай буває в екранізаціях

Відомо, що серіал Netflix «Відьмак» є адаптацією оригінальної серії книг Анджея Сапковського, а не вельми популярних ігор на їх основі. При цьому до цих пір залишається незрозумілим, до чого варто готуватися фанатам, і про що саме розповість 1 сезон. Причина такої заплутаності в тому, що він не буде знятий за певною книзі, як це буває зазвичай.

У недавньому інтерв'ю виконавчого продюсера Томека Багінскі запитали про першоджерелі шоу, і він розповів, що творці взяли найкраще з розповідей і книг Сапковського, проте серіал не буде безпосередній екранізацією якийсь із них. Головним джерелом він несподівано для всіх назвав збірник оповідань про Геральта «Останнє бажання».

Насправді, книги набагато більше, ніж ми могли б вмістити в 8 епізодів, тому нам потрібно бути дуже, дуже обережними при виборі того, які історії ми хочемо розповісти. І Лорен [шоураннер Лорен Шмідт] проробила величезну роботу, не тільки вибираючи правильні історії, щоб розповісти глядачам про Геральта, а й надавши деяку передісторію як Йенніфер, так і Цири. Нашою метою завжди було розповісти велику історію. Звичайно, сага перш за все, але в ній мова йде не тільки про Геральт і його друзів, а й про Йенніфер, а також про Цири, і ми знали, що повинні створити спочатку познайомити вас з ними.

Раніше вже повідомлялося, що Йенніфер і Цири отримають більше передісторії, ніж зазвичай, і саме це серйозно відрізняє серіал від романів та ігор. Також серіал заздалегідь продовжений на 2 сезон, так що саме він може стати екранізацією 1 книги. Про ставлення письменника Сапковського до майбутнього серіалу ви можете дізнатися завдяки його новому інтерв'ю.

Ви раді такому рішенню або здивовані тим, що адаптація книг може виявитися адаптацією оповідань про героїв цих книг? Обов'язково напишіть, що думаєте з цього приводу, в коментарях нижче. 1 сезон «Відьмака» цілком вийде на екрани 20 грудня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » 1 сезон «Відьмака» не буде заснований на 1 книзі