Лого https://uaserial.net

Disney втратили мільйони, не випускаючи товари з малюком Йодом з «Мандалорець»

0
1 074

Відмова від Мерч з малюком Йодой з серіалу «Мандалорець» коштував Disney занадто дорого

Стало відомо, що Disney упустив близько 3 мільйонів доларів, позбавивши себе Мерч з найпопулярнішим персонажем «Мандалорця».

Нагадаємо, що спочатку товари з малюком Йодой не випускали, щоб не проспойлеріть його поява в новому серіалі «Мандалорец». Тепер основний Мерч з героєм, офіційно названим «Дитя», відкладений до ... закінчення новорічних і різдвяних канікул, і це тільки можливість замовлення! Схоже, що придбати щось цікаве з малюком Йодой можна буде тільки навесні.

Це рішення здивувало всіх, як фанатів, так і просто цікавих. Звичайно, обмежена кількість товарів вже надійшло в магазини США, але серед них як і раніше немає фігурок Funko POP і багатьох інших позицій, цінують колекціонерами фанатських речей.

Якщо вірити дослідженню Jungle Scout, відмова від продажу товарів з малюком Йодой в період зимових свят означає втрату понад 2,7 мільйонів доларів. За даними Amazon, з моменту прем'єри 12 листопада запит «малюк Йода Мерч» був проведений на платформах онлайн-продажів більше 90 тисяч разів, а саме шоу шукали 126 тисяч разів.

Раніше шоураннер Джон Фавро подякував Disney і Lucasfilm за те, що компанії пішли йому назустріч і не стали продавати фігурки надсекретного героя до виходу серіалу. Але тепер, коли серіал вже доступний і продовжений на 2 сезон, неясно, чим обумовлений їх свідома відмова від прибутку. Можливо, справа в таємничості Дитя, адже секрет його особистості називають головною інтригою «Мандалорець».

Наступна серія вийде 13 грудня. Обов'язково напишіть, який товар, іграшку або фігурку з малюком Йодой ви хотіли б отримати на Новий рік, в коментарях нижче, і, можливо, ваше бажання здійсниться!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Disney втратили мільйони, не випускаючи товари з малюком Йодом з «Мандалорець»