Лого https://uaserial.net

Генрі Кавілл розповів про токсичність фанатів «Відьмака»

0
752

Актор поділився думкою про пристрасних шанувальників Сапковського і Супермена

В одному з нових інтерв'ю виконавець ролі Геральта Генрі Кавілл розповів про те, як ставиться до тих груп шанувальників коміксів, книг і ігор, які ведуть себе «токсично» по відношенню до нього як до Геральту і Супермену.

Що стосується фанатів, то це їх право - мати будь-яка думка, яке вони хочуть. І люди будуть засмучені. Тому що - особливо коли мова заходить про книгах або іграх - ти ніколи не будеш тим самим людиною, якого вони представляли у себе в голові або за якого вони грали в «Відьмак 3», наприклад. Я не вважаю це токсичним. Я вважаю це пристрастю.

Коли з'явилися новини про екранізацію «Відьмака» від Netflix і кастингу Кавілла на головну роль, фанати книг Анджея Сапковського і комп'ютерних ігор обурилися вибором акторів, костюмами і самою ідеєю екранізації. Однак сам автор першоджерела залишився в захваті від виконаної Кавілл і стрімінг-сервісом роботи.

Перший сезон з 8 серій вийде повністю вже 20 грудня. Серіал вже отримав продовження на другий сезон, зйомки якого почнуться в наступному році. Перед прем'єрою ми підготували для вас гід за творами Сапковського, щоб вам було легше познайомитися із всесвітом «Відьмака».

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Генрі Кавілл розповів про токсичність фанатів «Відьмака»