Лого https://uaserial.net

«Відьмак» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
4 115

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Відьмак»

Новинка Netflix «Відьмак» вийшла на екрани, захопивши увагу Серіаломанія і шанувальників франшизи, спраглих швидше дізнатися про продовження. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні, щоб поділитися з вами самої перевіреної і актуальною інформацією!

Про що серіал

«Відьмак» заснований на знаменитій серії книг Анджея Сапковського в жанрі фентезі, які присвячені історії мисливця на чудовиськ Геральта з Рівії, а також тих, з ким він мав розділити долю. У світі, повному магії, чудовиськ і міжусобних воєн, королям допомагають правити могутні відьми і чаклуни, а ведьмаков наймають, щоб позбавити народ від нападів потвора або волколаков.

В 1 сезоні, сюжет якого незвично взято зі збірки оповідань, а не з 1 книги циклу, Геральт, юна принцеса без королівства Цири, відьма Йенніфер з важкою долею, чаклунка Трисс і самовпевнений бард Лютик знаходять один одного на шляху жорстоких пригод і веселих гулянок, адже тут у кожного є своє Призначення.

Дата виходу 2 сезону

Серіал був офіційно продовжений на наступний сезон ще до прем'єри. Точна дата поки не анонсована, але хвилюватися нема про що: це типова ситуація для Netflix. Стрімінговий сервіс не поспішає з оголошеннями. З огляду на, що серіал отримав 2 сезон заздалегідь, дата виходу може виявитися досить близька в порівнянні зі звичайними сезонами раз на рік. Поки можна припустити, що 2 сезон вийде в грудні 2020 року.

А вам сподобався 1 сезон «Відьмака»? Обов'язково пишіть, чого чекаєте від 2 сезони, в коментарях нижче, а також поділіться своїми враженнями в відкликання, щоб допомогти іншим користувачам з вибором серіалу для перегляду.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Відьмак» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці