Лого https://uaserial.net

Генрі Кавілл забрав додому костюм Відьмака

0
1 409

Актор серіалу Netflix «Відьмак» після зйомок забрав з собою костюм Геральта з Рівії на пам'ять

Виконавець головної ролі в «Відьмак» Генрі Кавілл розповів, що взяв зі зйомок не дрібничку, а весь свій костюм!

Я забрав його додому. Його не так-то просто надіти, кожен день зачіска і грим займали по 2 години, так що тепер я сиджу в ньому будинку і виглядаю круто.

Так як серіал вже продовжений на 2 сезон, фанати стурбовані тим, що обмундирування такого важливого персонажа знаходиться не в костюмерній, однак цілком можливо, що в новому сезоні Геральт з Рівії переодягнеться в щось нове, або ж старий костюм зносився за час зйомок і буде виготовлений його дублікат.

Кавілл не випадково так наполегливо домагався цієї ролі, адже він є давнім шанувальником ігор з «Відьмак» і не раз зізнавався в цьому на інтерв'ю. Звичайно, будь-якому колекціонеру буде цікаво зберігати у себе костюм Геральта, навіть якщо це зіграв його актор.

Цікаво, що зірці іншого знакового фентезі серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк, яка знімалася в ньому 10 років поспіль, не дозволили забрати собі перуку Дейенеріс після завершення серіалу в цьому році. А ось Кіт Герінґтон міг би позмагатися з Кавілл сувенірами зі зйомок: йому дісталася власна дерев'яна статуя.

«Відьмак» цілком доступний на Netflix. Якщо ви заплуталися в хронологічній послідовності подій в «Відьмак», ми розставили все по місцях в докладному огляді. Нещодавно Кавілл розповів про токсичність фанатів франшизи.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Генрі Кавілл забрав додому костюм Відьмака