Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Відьмака» розповіла, як Генрі Кавілл став Геральт

0
1 086

Лорен Хіссріч дала перше інтерв'ю після прем'єри серіалу

Шоураннер серіалу «Відьмак» Лорен Хіссріч дала перше інтерв'ю після прем'єри проекту від Netflix з Генрі Кавілл в головній ролі. У бесіді з порталом DigitalSpy продюсер розповіла про хронологію оповідання в серіалі, про те, що допомогло Генрі Кавілл стати Геральт з Рівії і про майбутніх сезонах проекту.

За словами Хіссріч, то, що події серіалу відбуваються в різних часових відрізках, було логічним рішенням логічною проблеми. «У першій книзі мало розповідалося про Цири і Йенніфер, але нам хотілося розповісти і їх історію. Так ми прийшли до рішення, що персонажі почнуть в різних часах, а потім зійдуться в одному місці», - розповіла шоураннер.

Генрі Кавілл був обраний на роль серед 207 претендентів. «Ми просили актора робити різні дії. Ми прослухали кілька чудових акторів. Але завжди чогось не вистачало, або здавалося, що всі ці аспекти не працюють разом. Генрі проходив прослуховування, що рідко трапляється з актором його рівня. Він був настільки захоплений грою цієї ролі і настільки повно втілював в собі те, що ми всі хотіли бачити в Геральт ».

З численних інтерв'ю самого Кавілла відомо, що він є фанатом відеоігор «Відьмак», і саме завдяки іграм він познайомився з книжкової всесвіту Анджея Сапковського.

Говорячи про майбутнє проекту, Лорен Хіссріч підтвердила, що вони можуть робити шоу дуже довго, оскільки у них багато вихідного матеріалу. «Я можу вам сказати, що в другому сезоні чудово те, історія стає послідовною. У цій історії присутній більш сильне прагнення, тому що всі відносини між героями, які ми встановили в першому сезоні, фактично починають реалізовуватися в другому сезоні ».

Незважаючи на те, що серіал заснований на книгах і розповідях Сапковського, в одній із серій також з'явилася відсилання до популярних однойменною відеоігор. «У серіалі є кілька епізодів з ваннами, в тому числі і історія" Останнє бажання ". Приємно візуально підморгувати шанувальникам відеоігор, кажучи: «Ми теж вас бачимо. Ми знаємо, що ви тут. Ми хочемо, щоб вони були задоволені тим, що ми робимо».

Всі вісім серій першого сезону «Відьмака» вже доступні для перегляду. Зйомки другого сезону розпочнуться в лютому 2020 року. А якщо ви подивилися перший сезон, але чогось не зрозуміли, ми підготували гід по нелінійному розповіді і заплутаному сюжету в серіалі. Якщо ж ви хочете перед переглядом почитати твори Анджея Сапковського, розповідаємо, з чого почати і що почитати, щоб зрозуміти перший сезон.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Відьмака» розповіла, як Генрі Кавілл став Геральт