Лого https://uaserial.net

Марк Хемілл хоче зіграти Весеміра в продовженні «Відьмака»

0
664

Шоураннер серіалу відреагувала на висловлювання актора в Твіттері

Марк Хемілл ( «Зоряні війни», «Падіння Ордена») заявив, що не проти зіграти Весеміра у другому сезоні серіалу «Відьмак». Вперше актор заявив про це ще задовго до виходу першого сезону. Тоді в мережі хтось жартома запропонував Хемілла на роль наставника Геральта з Рівії, а актор написав у своєму твіттері, що поняття не має про кого йдеться, але згоден зіграти цього персонажа.

Зараз же, після виходу серіалу, акторові нагадали про його словах. На що актор знову написав у своєму твіттері, що до сих пір не знає хто такий Весемір, але його не запрошували на цю роль ... поки. Хемілл підкріпив свій твіт хештегом # ПозвонітеМоемуАгенту. Шоураннер «Відьмака» Лорен Хіссріч відреагувала на твіт актора багатозначним смайликом. І у шанувальників з'явилася надія, що вони побачать Хемілла в продовженні «Відьмака».

Весемір - найстаріший і найдосвідченіший відьмак на континенті, який є майстром Відьмачий Школи Вовка, який живе на території Північних королівств. Наставник Геральта з Рівії. Під час навчання дітей в Каер Морхене був учителем фехтування і монстрологіі.

Прем'єра першого сезону, який став одним з найрейтинговіших проектів на Netflix, вже відбулася. Зйомки другого сезону розпочнуться в лютому 2020 року. А якщо ви подивилися перший сезон, але чогось не зрозуміли, ми підготували гід по нелінійному розповіді і заплутаному сюжету в серіалі. Якщо ж ви хочете перед переглядом почитати твори Анджея Сапковського, розповідаємо, з чого почати і що почитати, щоб зрозуміти перший сезон.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Марк Хемілл хоче зіграти Весеміра в продовженні «Відьмака»