Лого https://uaserial.net

«Відьмак» став одним з найбільш рейтингових серіалів Netflix

0
649

Прем'єра «Відьмака» очолила десятку найкращих серіалів стрімінгового сервісу Netflix

Netflix випустив ще один хітовий проект по книгам Анджея Сапковського «Відьмак», який потрапив в чудову компанію на такому сайті рецензій і оцінок, як IMDb, стартувавши з рейтингу в 8,9 з 10. Це відразу ж зробило серіал найбільш рейтинговим на стрімінговом сервісі Netflix , проте потім рейтинг знизився до 8,8.

Незважаючи на погіршення результату, серіал все одно знаходиться в одному ряду з такими «важкоатлетами», як «Чорне дзеркало», «Нарко» і «Картковий будиночок». Ймовірно, з часом рейтинг знизиться ще трохи, але навіть тоді його зоряна компанія анітрохи не втратить в авторитеті: порівняння з «Короною» (8,7), «Краще телефонуйте Солу» (8,7), «Зірвиголовою» (8, 6) і іншими - це відмінний результат для будь-якого новачка ефіру.

Не випадково «Відьмак» отримав продовження на 2 сезон ще до прем'єри 1 сезону. На жаль, дата виходу поки невідома, але можна не сумніватися, що його незмінно чекає успіх. А якщо ви не розібралися з заплутаним сюжетом, в докладному огляді ми розклали події в хронологічному порядку.

А ви згодні з такими високими оцінками «Відьмака» від критиків і глядачів? Поділіться своєю думкою про те, чи гідний фентезійний серіал такої слави, в коментарях нижче! Нещодавно шоураннер розповіла, як саме Генрі Кавілл став Геральт.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Відьмак» став одним з найбільш рейтингових серіалів Netflix