Лого https://uaserial.net

Лютик з «Відьмака» теж не може викинути свої пісні з голови

0
934

Джої Беті з серіалу «Відьмак» розповів більше про свого персонажа і карбованої монети

Екранізація «Відьмака» від Netflix недавно вийшла на екрани і вже стала одним з найпопулярніших і рейтингових серіалів на стрімінговом сервісі. Так як з тієї ж всесвіту широко відомі не тільки оригінальні книги, а й комп'ютерні ігри, реакція фанатів не змусила себе чекати. Але найбільш обговорюваною несподівано стала пісня «Відьмак заплатите карбованою монетою», як в англомовному середовищі, так і по всьому світу, незалежно від перекладу і озвучки.

Якщо ви не можете перестати співати цю пісню, то ви не самотні: сам виконавець ролі барда Лютик актор Джої Беті розділяє ваші почуття. Коли інтерв'юер зізнався в бесіді з актором, що не може її забути, той розповів:

У мене це тривало 8 місяців. Вона застрягла в моїй голові з тих пір, як я вперше її почув. Я ліг спати, наспівуючи її. І, прокинувшись наступного ранку, я продовжив її наспівувати. Ти не знаєш, чорт візьми, через що я пройшов тоді.

Що стосується причин, за якими пісні Лютик виявилися такими, що запам'ятовуються, Беті дякує за це авторів, прекрасним композиторам Соні Білоусової та Джион Остінеллі. Також він розкрив, що йому було неймовірно приємно через 5 місяців після зйомок повернутися в студію і озвучити Лютик знову, особливо його пісні. Переозвучка потрібно тому, що якщо на зйомках, наприклад, пролетить літак, звук в сцені буде загублена. Тому відбувається озвучка в студії.

«Відьмак» вже продовжений на 2 сезон. В очікуванні ви можете подивитися серіали, схожі на «Відьмака»!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Лютик з «Відьмака» теж не може викинути свої пісні з голови