Лого https://uaserial.net

Емілія Кларк назвала битву в 5 серії «Ігри престолів» безумніше Битви за Вінтерфелл

0
894

Зіграла Дейенеріс актриса Емілія Кларк обіцяє щось божевільне в наступному епізоді серіалу

Емілія Кларк недавно відвідала вечірнє шоу Джиммі Кіммел, де поділилася емоціями від останніх серій «Ігри престолів».

Раніше Битва за Вінтерфелл, показана в 3 епізоді 8 сезону, вважалася найбільш грандіозної за всю історію серіалу. На її зйомки пішло 55 ночей, участь взяли практично всі основні персонажі, а шокуючий поворот в фіналі холод кров навіть глядачам зі стажем. На жаль, серія викликала справжню війну серед фанатів, які умовно поділилися на 2 табори задоволених і незадоволених, особливо освітленістю і військовою стратегією сіверян. Ми написали докладний розбір основних косяків битви для визначилися і тих, у кого ще залишилися питання.

Однак, за словами однієї з головних зірок серіалу, попереду нас чекає щось, що може легко затьмарити перші 4 серії! Актриса не стримувала переповнюють її емоцій. Кларк вважає, що 5 епізод, в якому, ймовірно, покажуть битву між військами Дейенеріс і Серс, буде набагато епічності Битви за Вінтерфелл. Коли ведучий запитав її про майбутні серіях, дівчина відповіла:

Вони будуть божевільними. Особливо 5 серія. 5 епізод це просто щось! У сенсі, 4, 5 і 6 епізоди, вони все божевільні.

Щодо 5 серії Емілія додала: «Знайдіть найбільший екран, який зможете».

«Гра престолів» зі швидкістю дракона наближається до закономірного фіналу. Наступний 5 епізод може виявитися будь-яким, але він напевно стане одним з найбільш обговорюваних, коли вийде на екрани 13 травня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Емілія Кларк назвала битву в 5 серії «Ігри престолів» безумніше Битви за Вінтерфелл