Лого https://uaserial.net

«Гра престолів»: Що означає «Дракаріс»?

0
6 084

Чому Міссандея сказала «Дракаріс» в кінці 4 серії 8 сезону серіалу «Гра престолів»?

Фінальна сцена 4 серії 8 сезону може кардинально перевернути майбутнє головних героїв. В епізоді «Останні з Старков» Еурон Грейджой влаштував засідку флоту Дейенеріс і взяв у полон Міссандею, давню подругу і вірну радницю королеви. У той час як Дені і Тіріон намагаються провести мирні переговори, Серсея страчує Міссандею у них на очах, після чого Дейенеріс йде з люттю в очах. Останніми словами Міссандеі стала надривна і пробиратися до кісток фраза:

Дракаріс!

Так що ж означає загадкове «Дракаріс»? Це високий валірійскій мову, рідний для Дені і прекрасно знайомий талановитої перекладачки Міссандее, в перекладі - «драконівське полум'я». Саме такій команді Дейенеріс навчила своїх драконів, щоб ті вивергали полум'я, знищуючи все на своєму шляху. Міссандея безліч разів бачила, як її королева каже «Дракаріс» перед тим, як її вороги розсипалися на порох. Для Дені значення фрази Міссандеі ясно: вона хоче, щоб Серсея і Еурон були покарані сповна і зникли в дракона полум'я, незважаючи ні на що. Зрозуміло, це також вираження відданості своїй королеві і її справі до останнього подиху.

Хоча Дейенеріс ніколи не славилася терпінням, Серсея зібрала всіх жителів Королівської Гавані в Червоному замку, мабуть, сподіваючись, що драконяча королева не ризикне їх життями заради вбивства нинішньої королеви. Але її останній вчинок не випадково викликає сумніви у глядачів і, особливо, радників Дені, які не хочуть невинних жертв, так як ніхто досі не викликав в Дейенеріс такою щирою і заслуженою ненависті, як Серсея. Якими будуть подальші дії двох королев, і чи зможуть Джон, Варіс і Тіріон стримати гнів Дейенеріс, або зрадять її заради народу і країни? Ми зібрали і детально описали основні події, які повинні відбутися в грандіозному фіналі, тут!

Наступний 5 епізод «Ігри престолів» буде передостаннім і вийде на екрани 13 травня. Яких вчинків ви чекаєте від Дейенеріс, і наскільки вони будуть необачними? Обов'язково поділіться думкою в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Гра престолів»: Що означає «Дракаріс»?