Лого https://uaserial.net

Режисер «Гри престолів» розкрив, чому Джон Сноу не попрощавшись з Примарою

0
1 007

Девід Наттер прокоментував момент, коли Джон Сноу залишив свого лютоволка Примари, викликавши невдоволення глядачів

З'ясувалося, чому Джон Сноу НЕ обійняв і не погладив Примари на прощання в 4 серії 8 сезону «Ігри престолів»!

Девід Наттер, режисер 4 серії, розкрив, в чому полягає справжня причина мізерного на емоції прощання Джона з його вірним лютоволком Примарою:

Оскільки лютоволкі здебільшого створені завдяки комп'ютерної графіки, ми відчували, що потрібно зробити все якомога простіше. І я думаю, що так сцена вийшла набагато сильніше.

Ця заява звучить досить дивно на тлі масштабних польотів на драконах і інших спецефектів. Невже у них не вистачило грошей на створення однієї єдиної сцени з лютоволком, запитують все? Адже Привид є останнім лютоволком Старков, які залишилися не тільки в живих, але і з господарем. Крім нього, який належав раніше Ар'є Німера бродить десь в лісах зі своєю зграєю. В останній раз Німера бачили в 7 сезоні, коли Арья випадково зустріла її дорогою, щоб вернутися в Вінтерфелл, і покликала з собою, але вільна вовчиця відкинула це запрошення.

Нагадаємо, що Джон Сноу йде на південь воювати за Дейенеріс Таргаріен, і тому просить Тормунда взяти Примари з собою за Стіну, де йому саме місце. Можна сказати, що тепер, коли Джон знає про своє істинне походження, деякі розцінюють цей вчинок як свідома відмова від північних коренів. Також можна припустити, що Джон не має наміру повертатися в Вінтерфелл живим з цієї війни. Саме тому такий дивний німе прощання багато фанатів розцінили як насмішку, але Наттер з ними не згоден.

Думаю, вийшло краще, залишаючи Примари в стороні. Потім він просто йде, повертається до Привида, і те, що між ними відбувається в цей момент, я вважаю дуже, дуже значним.

Наступний 5 епізод «Ігри престолів» буде передостаннім і вийде на екрани 13 травня. Ви можете подивитися, як знімали 4 епізод, що трапиться далі, і за що Джессіка Честейн розкритикувала момент з Санса Старк!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Режисер «Гри престолів» розкрив, чому Джон Сноу не попрощавшись з Примарою