Лого https://uaserial.net

5 серія 8 сезону «Ігри престолів» офіційно стала найгіршою в серіалі за версією Rotten Tomatoes

0
1 192

8 сезон серіалу «Гра престолів» визнано найгіршим критиками популярного сайту-агрегатора рецензій кінокритиків

Rotten Tomatoes вважає фінальний сезон «Ігри престолів» найгіршим серед всіх. І навіть остання серія його вже не врятує.

Після руйнівної 3 серії і Битви за Вінтерфелл гра повернулася на поле політичних інтриг, настільки звичне фанатам, але навіть це не допомогло запобігти фатальні наслідки. Після 4 серії не тільки критики, а й багато фанатів залишилися незадоволені побаченим, незважаючи на пояснення за кадром. Одних обурила недбалість творців, які не помітили кавового стаканчика прямо перед головною зіркою Емілією Кларк, інші були в люті, побачивши смерть останньої з кольорових жінок в серіалі Міссандеі (Наталі Еммануель). І, звичайно, загибель Короля Ночі, до цього вважався центральним лиходієм, в 3 серії теж дала про себе знати.

Незважаючи на те, що перші епізоди отримали середні оцінки критиків, як видно по графіку, далі прогресія в негативну сторону зберігається. Нова 5 серія стала найгіршою, будучи бомбардувати тухлими помідорами з оцінкою всього в 52%.

Варто відзначити, що очікування від завершального сезону були настільки глобальними, а прихильність і любов глядачів до персонажів настільки сильною, що абсолютно будь-який кінець залишив би після себе чимало незадоволених. Але таких масштабів не очікував ніхто.

Оновлене 14 травня

Після оновлення рейтингу всіх епізодів серіалу стало ясно, що 5 серія 8 сезону, що вийшла вчора, стала гіршою за 8 сезонів з остаточною оцінкою в 49%, отримавши останнім 72 місце в списку! Місце перед ним з 54% «тухлості» залишилося за розкритикованим 6 епізодом 5 сезону, в якому, крім іншого, відбулося згвалтування Санса. Неймовірно, але статистика не може брехати. Критики винесли вердикт, назвавши передостанній епізод переповненим подіями, складним для розуміння і позбавленим логіки. До речі, для вас ми зібрали головні відповіді на питання, які могли виникнути при перегляді, в спеціальній статті.

Ми побачимо, чим завершиться «Гра престолів», і хто переможе, а хто помре, в 6 серії, яка виходить на екрани 20 травня. Список загиблих в Битві за Королівської Гавані ви можете прочитати тут, а також, хто опинився Безумной королевою в результаті і чому?

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » 5 серія 8 сезону «Ігри престолів» офіційно стала найгіршою в серіалі за версією Rotten Tomatoes