Лого https://uaserial.net

«Гра престолів»: Джордж Мартін нарешті оголосив терміни виходу книги «Вітри зими»

0
1 266

Серія романів Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я», на якій заснований гучний серіал, скоро отримає довгоочікуване продовження

Серіал «Гра престолів» офіційно завершено після 8 сезонів і 10 років з моменту самої першої прем'єри. Однак книги, на основі яких знімали цю телевізійну сенсацію, ще далекі від своєї кінцівки. Фанати всесвіту ПЛіО зможуть порівняти те, що сталося в розкритикованому фіналі серіалу і передостанній книзі про боротьбу за владу в Вестеросі вже зовсім скоро.

Письменник Джордж Мартін припинив випускати нові книги з циклу «Пісня льоду і полум'я» в 2011 році. Вважається, що це було зроблено спеціально, щоб зберегти інтерес до екранізації, яка знайшла феноменальний успіх. Так що після завершення «Ігри престолів» повинна вийти 6 книга «Вітру зими», яка є передостанньою в задуманому циклі. Однак багато шанувальників чомусь ставилися до цього скептично, вважаючи, що Мартін просто не хоче закінчувати настільки грандіозне і заплутану історію, а численні меми про його прокрастинація лише підкріплювали цю теорію.

Здійснилося! У своєму особистому блозі Мартін розповів, що збирається поїхати в Нову Зеландію, куди його запросили на конвенцію Worldcon to New Zealand, і він не зміг відмовити як великий шанувальник світу «Володаря кілець», адже саме там знімалися фільми Пітера Джексона про Середзем'я по книгам Дж .Р.Р. Толкієна. Розлоге опис планів на прекрасне проведення часу в цьому чудовому місці завершилося скромною жартом:

Що стосується завершення моєї книги ... Я боюся, що Нова Зеландія занадто сильно мене відверне. Краще дайте мені одного тут, в Вестеросі. Але я обіцяю, якщо у мене не буде «Вєтров зими», коли я приїду до Нової Зеландії на захід, у вас є моє офіційний письмовий дозвіл взяти мене в полон в невеликій каюті на Білому острові з видом на озеро з сірчаної кислоти до тих пір , поки я її не закінчу.

Worldcon пройде в Новій Зеландії з 29 липня по 2 серпня 2020 року, а це цілком конкретні дати, хоч і не безпосередньо виходу книги, що має привести фанатів в захват. Таким чином, письменнику доведеться закінчити книгу до цього терміну, ймовірно, щоб відвідування такого великого заходу стало частиною промо-туру. Інакше новозеландські фанати точно не будуть панькатися з Мартіном і відправлять його в смертельне озеро, чого нікому з нас не хотілося б, так як йому потрібно написати як мінімум ще один фінальний роман «Мрія про весну».

Можна не сумніватися, що кінцівка в книгах буде більш приємною для всіх, не тільки тому, що пройде вже деякий час і шанувальники тих чи інших героїв встигнуть звикнути до їх втратою, але і тому, що Мартін ніяк не обмежений у своєму письменницькому масштабі, як шоураннер Девід Бениофф і Ден Вайсс з їх 6 серіями на створення фіналу, і може написати стільки сторінок, скільки буде потрібно, що вплине на якість і рівень опрацювання кінцівки в серії книг.

Раніше письменник відмовився від камео в 8 сезоні, а також зізнався, що не читав його сценарій. Він ділився своїми побоюваннями про письменницькому кризі в обопільній інтерв'ю зі Стівеном Кінгом, який недавно заступився за 8 сезон в соцмережах. З проектів крім книг Мартін тепер зацікавлений в приквелі, яких в результаті повинно бути не менше 4, і перший вийде вже в наступному році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Гра престолів»: Джордж Мартін нарешті оголосив терміни виходу книги «Вітри зими»